söndag 13 oktober 2019

Andersson tar sista ordet

Malta-Sverige 0-4. Säga vad man vill om Janne Andersson, den svenske förbundskaptenen. Och det har ju folk gjort på senare tid. Zlatan inte minst. På själva matchdagen även den pösmyndige tv-experten Hasse Backe. Som inte bara ifrågasatte Anderssons val av debutanten Marcus Danielson som mittback utan felförklarade det rakt av. Varpå just Danielson ger Sverige ledningen med 1-0 redan efter tio minuter. Vet inte om Backe - med Zlatan's språkbruk - bajsade på sig i det läget, vet bara att hela grejen var lite Anderssontypisk. Detta att få sista ordet. Komma ut som vinnare. Tysta sina kritiker medelst resultat. Han är bra på det, Janne Andersson. Jag menar, vem gjorde två (straff-)mål i matchen? Just det, Sebastian Larsson. Påstådd sektmedlem, med på gamla meriter. Allt går Anderssons väg. Själv hade jag tänkt kritisera mannen för att han gjort Tankovic till Bänkovic...allsvenskans bäste (?) har inte fått en minut på banan, varken mot Färöarna eller Malta. Men jag avstår. Man hackar inte för hackandets skull, då kan man bli kallad hackebacke.