tisdag 17 september 2019

Hall's inhopp matchens behållning

HK Malmö-O/V Helsingborg 33-23. Talande siffror. HK var bra, O/V uselt, klasskillnaden större än slutresultatet. Kul att se alla de nya i Malmölaget. Berentsen, Ekman, Johannes Larsson, Hellberg i buren...men framförallt Kävlingepågen Elias Hall, 17 år ung. Den sistnämnde kom in med sju minuter kvar och presenterade sig direkt med en vänsterslägga i krysset. Sen gjorde han ett till mål, låt vara på en motståndare som så dags lagt ner försvarsvapnen. Ska bli intressant att följa denne Hall, debuten var riktigt lovande. Hoppas Tönnesen ger grabben speltid. Men vad ska man säga om O/V Helsingborg? Klubben har ju satsat ganska rejält inför comebacken i handbollens högsta serie - och så gör man en sån här insats. Prestigevärvningen Anton Månsson spelade cirka tjugo minuter i första halvlek, bommade två frilägen från linjen och satt sedan av resten på bänken. Tillskotten från Guif, Emil Andersson och Emil Hansson, var kort sagt iskalla. Skärpning måste till, annars åker O/V ur ligan den här gången också.