torsdag 15 september 2011

Naivt både i och runt MFF

AZ Alkmaar-Malmö FF 4-1.
Känns som mina farhågor besannas match för match: Rikard Norling är inte vuxen uppgiften att organisera detta vilsna MFF-lag, för mycket lämnas åt naiva drömmar och filosofiska floskler.
Undrar hur länge Norling ska komma undan med det...mediahorden verkar älska honom, Sydiskrönikören särskilt. Inte ett kritiskt ord från den senare idag heller, inget ifrågasättande av eventuell taktik eller spelmodell. Ingenting. Men så går det kanske när en "oberoende" krönikör nästlar sig in i ledet och liksom blir medlem av svansen runt det lag han ska granska och bevaka.
Inte bra, inte trovärdigt.
Vi andra såg i alla fall något av en skämtmatch. Alkmaar behövde ju inte ens anstränga sig, målen trillade in ändå. MFF var inte där, i Europa league. MFF var kvar i allsvenskan, om ens det. Så jävla pinsamt. Och minst vilja av alla visade 14-miljonersklippet från Häcken, där tycks MFF ha köpt på sig ett problem som heter duga.
Grattis Trelleborg, frestas jag säga. Bottenkrigande TFF möter ju tillplattade MFF i den allsvenska ankdammen redan i övermorgon, här finns poäng att hämta.

S E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar