fredag 7 maj 2010

Happy end för H 43 - och Lugi

H 43-Tumba 29-27.
Knappa siffror, men faktum är att H 43 säkrade elitseriekontraktet utan någon större dramatik. Tumba var aldrig hotande nära i slutskedet, bara kontrollerat nära. Mer tillät liksom inte matchens särklassige förgrundsfigur, dvs H 43-målvakten Linus Persson.
H 43-laget i övrigt var som tidigare under säsongen. Ojämnt, ihåligt, alltför beroende av ett par tre spelare. Roganovic, Lindqvist, Månsson...21 mål tillsammans den här gången.
Gamle Axnér gjorde två i första halvlek, försvann sedan pga skada. Dock var det han som hissades i segerruset efter slutsignalen, matchen var ju hans definitivt sista i H 43. Att han nu går tvärs över gården för att bli Lugitränare är på sin höjd lite lustigt, föga upphetsande eller kontroversiellt som det hade varit för länge, länge sen.
Dagens Lundahandboll rör sig i en ankdamm, båda klubbarna skvalpar i samma. Gott så. Om det är utvecklande vet jag förstås inte, resultaten på senare år reser väl en del frågetecken därvidlag.
Hursomhelst måste H 43 förstärka spelartruppen till nästa säsong. Lugi har kanske nåt att dela med sig av, som tack för Axnér?

S E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar