onsdag 29 maj 2013

HIF "vann" med 1-1

MFF-HIF 1-1. Som jag gissade, kryss i derbyt. Med mersmak för Helsingborg om man ska lita på Radiosporten. För MFF var det här femte matchen i rad utan seger, det indikerar kanske inte kris men är anmärkningsvärt. Om nu målet är det gamla vanliga, dvs guld. Kul att Santos fick göra 1-1-målet för HIF - den förre fixstjärnan är lojal bänknötare numera, byts in endast vid behov. Ralf Edström i radion var annars smått lyrisk över Accam och berömde även Simovic för en stark andra halvlek. Vad gäller MFF var han mer återhållsam med lovorden. Målskytten Thern nämndes förstås, inte minst när han byttes ut tidigt i andra halvlek. Där var Edström förvånad, i hans ögon hade Thern varit en av de tongivande i hemmalaget. Inte första gången Norling gör byten som få eller ingen förstår. Polisrapporten från derbyt har jag inte sett, förhoppningsvis skördades inga civila offer. Får slå på tv:n och kolla. Nu.