måndag 11 april 2011

Stolpskott och smörpass...

Intressant iakttagelse: brottning är tillåtet i fotbollsallsvenskan - men inte boxning. Någon annan slutsats går inte att dra av domslutet i duellen Durmaz-Zamora under MFF:s möte med Halmstad igår. Zamora visades alltså ut för en lättare jabb mot överkroppen på Durmaz...som i sin tur friades trots att det var han som medelst diverse brottningsgrepp provocerat fram hela situationen. Märkligt.
Allsvenskans schweizerost: Trelleborgs FF. Åtta insläppta på två matcher, ihåligare kan det inte bli.
Obehaglig känsla: Mjällby åker ur i år. För många spelare med utgånget bäst-före-datum. Plus att två tomtar - Grahn och El-Kabir - i samma lag är åtminstone en för mycket (jag vet, det höll i fjol men i längden...). Senast mot AIK (0-3) tvingades tränare Swärd byta ut bägge för att förekomma de röda korten.
Veckans "det där känner vi igen": MFF:s utfrysning av Molins. Var det inte precis så Labinot Harbuzi behandlades innan han fick nog och stack? Jomenvisst. Fatta den som fatta kan...jag kan det inte.
Veckans fråga: Hur går det för Harbuzi i Turkiet? Spelar han? Är han skadad? Inte en rad nånstans, i turkiska ligan blir man glömd snabbare än Rolle hinner säga Gishe. Synd, tycker jag. Harbuzi är (var?) en lysande fotbollsbegåvning, bättre än t ex Wernbloom sju dar i veckan.

S E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar