onsdag 13 april 2011

Och plötsligt var det slut...

Alingsås-HK Malmö 32-23.
Jaha. Det var kul så länge man kunde fantisera. Dvs fram till avkast. Okej, tio minuter ytterligare. Sen ökade Alingsås trycket - och vips blottades Malmös alla svagheter.
Målvaktsspelet.
Bolltempot.
Distansskyttet.
Inget av detta höll måttet, inte den här gången heller. Det enda som höll måttet - och dessvärre med råge - var de tekniska felen. Thynell värst igen, till hans försvar kan dock sägas att han i alla fall försökte. Det vet jag inte om Lindahl gjorde, det såg inte så ut. Björklund sparsamt matchad som alltid, förstår inte vad Proppen har emot killen.
Två man i HKM, inte fler, låg nära sitt max: Sebastian Geissler och Rasmus Skram. Självklart var det otillräckligt mot ett komplett Alingsåslag.
Punkt för säsongen alltså, för Malmös del. Godkänt att nå slutspelet men till nästa säsong måste vissa förstärkningar in för att höja nivån. En mittnia som kan sätta lite fart på bollen vore inte fel. Konrad Rasmussen? Högersidan bör också ses över, Lindahl och Varsamis behöver avlastning. Sen vet jag inte om det är för sent att rädda kvar Björklund, förhoppningsvis inte.
Våtaste drömmen går väl inte att lösa. Andreas Nilsson som ny mittsexa...

S E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar