söndag 3 april 2011

Malmölagen heta - men Molins kall

Angenäm helg för oss idrottsbitna Malmöbor. MFF-seger över TFF i fotbollsallsvenskans premiär, HKM-seger borta mot Skövde i handbollens SM-slutspel. Det senare var en s k skräll och gladde i alla fall mig mest...MFF å sin sida vann väl trots allt mera pliktskyldigt. Fast övertygande, tydligen (var inte där, har bara sett tv-bilder).
4-2 i en premiär är ovanliga siffror, så uppsluppet brukar det sällan vara. Vackert nickmål av Mehmeti, min specielle favorit. Noterade också att Rolle fortsätter in i det sista med att provocera Molins. Dvs bänka honom, sänka honom. Tycka vad man vill om det - men jag är säker på att Molins inte för en sekund sörjer det stundande tränarbytet i MFF. Förresten drar han kanske iväg redan innan av ren frustration, jag skulle inte ha svårt att förstå det.
Märkligt att inte Sydis kommenterar saken, tidningen hade ju Molins i startelvan på själva matchdagen. Har staketreportern noll koll på läget?
Över till handbollen där HK Malmö med vinsten i Skövde alltså greppade ett halmstrå. Det sista för en eventuell semifinal. Full pott i de tre återstående matcherna är allt som krävs. Skövde och Sävehof hemma, Alingsås borta, det ska väl inte vá nån konst?
Eller jo, det ska det kanske. Men osvuret är bäst, som Putte Kock skulle ha sagt.

S E

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar